Poster

Ja! Ik wil eindelijk een website.

Neem contact met me op zodat we een en ander kunnen bespreken.

Zoals het er nu naar uitziet kies ik voor*

Ik kom in aanmerking voor Starterskorting*.
(Maak een keuze!)

Mijn naam is*

Bedrijfsnaam*

Adres

Postcode

Plaats

Mijn e-mailadres is*

Telefoonnummer

Eventuele opmerkingen

Waarom vraag ik al deze informatie?

Wanneer je wilt dat ik je terugbel of -mail, heb ik natuurlijk minimaal je naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer of e-mailadres nodig. Alle andere velden zijn niet verplicht, wel handig of nuttig. Je mag zelf weten of je die invult.

Een indicatie van het pakket waar je interesse naar uitgaat is voor mij ook handig, maar natuurlijk zit je nergens aan vast!

Domein nodig? Doe de check!

Weet je al (bijna) zeker welke domeinnaam je wilt en dát je die ook wilt vastleggen, doe dan hieronder de domeincheck. Daarmee ga je rechtstreeks naar de webshop, en kun je de domeinnaam vastleggen.

Je hoeft er geen hostingpakket bij te nemen, dat bespreken we later samen met het pakket dat je eventueel neemt. Kies daarom voor Doorverwijzen (gratis), daarmee leg je het domein vast. Klik door tot aan de laatste pagina, en kies voor Overboeken*.

Je domeinnaam is nu gereserveerd en ik krijg automatisch een melding. Facturen en betalingen verrekenen we later met de pakketprijs (in geval van de gratis domeinnaam.